BLOG MAGAZIN By YOU

PERFUMARTE – Parfumuri pentru Camera si Hoteluri

Încă din anul 2009, PERFUMARTE a știut cum să se facă renumit pe piață și să fie un termen de referință în domeniu, atât din punct de vedere al calității, cât și al imaginii și al originalității. PerfumArte, fiind o marcă recunoscută și de prestigiu de pe piață, își orientează toate forțele și resursele spre a satisface cerințele și așteptările atât ale francizaților cât și ale clienților lor, oferind servicii și produse de înaltă calitate, suport logistic, administrativ si de marketing, precum și instruirea personalului.

PerfumArte are la bază trei piloni fundamentali:

  • Să încânte simțurile olfactive ale clienților
  • Să inspire momente de optimism și fericire
  • Să se diferențieze prin eleganță

Dezvoltarea unei parfumerii de lux în regim de franciza este fără îndoială, o afacere de succes, distingându-se de caracterul clasic al altor afaceri.

Calitatea și diversitatea produselor sunt în mod egal garanția succesului.

PerfumArte produce și comercializează exclusiv prin rețeaua proprie de magazine, sub licență proprie, o gamă de peste 150 de parfumuri și alte produse olfactive.

Toate produsele sunt comercializate sub marcă proprie și sunt de cea mai bună calitate.

PerfumArte este prima parfumerie low-cost de lux care, prin marca și conceptul în sine de prețuri scăzute, se distinge de caracterul clasic al altor afaceri.Parfumurile sunt organizate în cadrul unui sistem de familii olfactive, un concept actual de achiziție care satisface nevoile aflate în continuă schimbare ale consumatorului.

Click pe Imaginea de mai sus si vezi oferta noastra de Parfumuri fine si elegante pentru hotelul, cabinetul, biroul, sau chiar camera ta.

 

Parfumuri Profesionale, Odorizant Camera, Parfum de Interior, odorizante, profesionale, pentru camera, birouri, restaurante, hoteluri, cafenele, magazine , spitale, farmacii, cabinete stomatologice, Parfum calitate superioara, Preturi Mici, Perfumarte, Produse, Parfumuri, Parfum Masina, Odorizant Casa, Magazin Parfumuri, Parfumerie

Related Posts