INFORMATII SI INTREBARI

ASISTENTĂ CLIENŢI

PROGRAM Magazin

  • Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
  • Sâmbătă: 09:00 – 13:00
  • Duminică: Inchis

Comenzi telefonice

  • Luni – Vineri: 09:00 – 21:00
  • Sambata: doar pe internet/mail
  • Duminica: doar pe internet/mail
  • Livrarile se pot face de luni pana vineri pana la ora 21:00 la tine acasa.

Detalii si informatii suplimentare la Tel: 0722 584931 sau 0721153242

E-mail: comenzi(@)byyou.ro sau byyoutm(@)gmail.com

Pentru a putea returna un produs, conform politicii de retur, produsul trebuie sa fie nefolosit. De asemena va rugam sa consultati politica de retur.

Urmăriţi un colet online în orice moment: Cereti numarul de AWB de la comanda efectuata la curierul ales pentru livrarea coletului dvs. Tot ce trebuie să faceţi este doar să introduceţi unul sau mai multe numere de colete pe site ul firmei pentru care ati optat sa va aduca, comanda. Dacă urmăriţi un colet, informaţiile oferite includ detalii despre statusul de livrare si despre cea mai recentă acţiune efectuată.

Respectam confidentialitatea si prelucrarea datelor personale, precum si securitatea acestora.
Dorim sa va informam ca prin accesarea www.maribon.net se pastreaza numele providerului dumneavoastra de internet, pagina care v-a trimis pe adresa noastra web, paginile pe care le vizitati in cadrul site-ului nostru, precum si data si durata acestor vizite. Urmarim preferintele vizitatorilor pentru inbunatatirea prezentarii a produselor si serviciilor.
Alte date personale sunt retinute doar daca le furnizati dumneavoastra, sub forma unor date de înregistrare, sau al unui sondaj, sau pentru incheierea unui contract.
SC. MONIMAR SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, facand exceptie situația in care pentru respectarea obligatiilor contractante coopereaza cu a treia persoana subcontractanta, ex. firma de curierat, firma de marketing, care nu este indreptatita sa transmita datele primite catre terti.
SC. MONIMAR SRL. utilizeaza datele dumneavoastra personale doar in scopul informarii utilizatorilor privind:
– evolutia si starea comenzilor
– evaluarea produselor si serviciilor oferite.
– pentru sondaje referitoare la produse, si pentru marketing
Garantia produselor comercializate online de catre site-ul www.byyou.ro este de 30 de zile de la data achizitionarii, cu stricta respectare a instructiunilor de folosire a fiecarui produs (disponibile pe talonul de garantie a fiecarui produs in ambalajul original). Acesta consta in repararea produsului sau in cazul in care acest lucru nu este posibil se va efectua inlocuirea lui sau rambursarea sumei de bani echivalenta cu valoarea produsului (fara taxele de transport).
Accesoriile incaltamintelor nu fac obiectul garantiei produsului(fermoare, sireturi,flecuri, diverse ornamente etc.)
Garantia la produsele de marochinarie comercializate de catre site-ul www.byyou.ro este valabila doar in cazul in care elementele de siguranta si ambalajul produselor vor fi intacte.
Ne puteti contacta folosind formularul de mai jos.
Va vom raspunde in cel mai scurt timp cu putinta.

FORMULAR DE CONTACT