INFORMATII

RETURNAREA PRODUSELOR

Conditii de returnare

Daca produsul comandat nu este conform asteptarilor clientului (oricare ar fi motivul invocat de acesta), ByYOU.ro ofera posibilitatea clientilor de a-l returna.

Existe doua alternative in acest sens:

  • schimbarea produsului cu un altul similar sau diferit, cu aceeasi valoare de achizitie;
  • recuperarea contravalorii acestuia.

CARE ESTE TERMENUL DE RETURNARE A PRODUSELOR?

Un produs poate fi returnat in termen de 14 de zile calendaristice de la data livarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2014.

CARE ESTE COSTUL UNUI RETUR?

In cazul in care doriti sa returnati o comanda integral sau partial, conform legislatiei in vigoare, taxa de transport aferenta returului va fi suportata de catre dumneavoastra. In acest sens, va sugeram trimiterea produselor fie prin intermediul unei firme de curierat, fie prin intermediul Postei Romane la adresa: Lugoj, str. Libertatii nr. 29.
Mentionam ca taxele de transport ocazionate de livrarea produselor catre d-voastra, nu vor fi restituite, acestea fiind automat transferate firmei de curierat care a operat livrarea

CARE ESTE PROCEDURA DE RETURNARE A PRODUSELOR?

Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie sa nu fi fost purtat si sa nu fie deteriorat. Pentru initierea procedurii de returnare a unui produs, va rugam sa completati formularul din sectiunea contact. Dupa completarea formularului va rugam sa expediati coletul catre sediul nostru, nedepasind cele 14 zile calendaristice, calculate de la data receptionarii produselor si pana la data expedierii produselor catre sediul nostru. In scurt timp de la receptionarea coletului returnat, vom demara procedurile de schimbare sau returnare a contravalorii produselor. In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, purtare, spalare sau care miros a parfum, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau returnarea acestuia catre dumneavoastra.

CUM MI SE RETURNEAZA CONTRAVALOAREA PRODUSELOR?

Puteti alege sa primiti contravaloarea produselor direct in contul dumneavoastra bancar in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de retragere din contract (in conformitate cu art. 11 OUG 34/2014 modificata). De asemenea, aveti posibilitatea sa optati pentru un cupon valoric (voucher), pe care il veti putea folosi la urmatoarea comanda.