PLATA PRIN CARDUL BANCAR

Poti efectua plata online prin cardul bancar personal, in conditii de siguranta deplina.

Dupa trimiterea comenzii, vei fi directionat catre pagina Netopia mobilPay pentru introducerea datelor de pe card. Poti sta fara griji, nu iti vom cere niciodata codul PIN!

Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale.

PLATA CU ORDIN DE PLATA

In cazul in care selectezi aceasta optiune, dupa completarea formularului de comanda din cosul de cumparaturi, alege „Finalizare comanda”
Apoi, vei fi redirectionat catre interfata Netopia mobilPay, unde vei regasi ordinul de plata precompletat cu toate detaliile necesare finalizarii tranzactiei.

Selectezi optiunea „Trimite email” sau „Printeaza” iar datele din ordinul de plata vor veni pe email, respectiv le vei avea printate sau salvate in PDF.

Efectueaza plata prin platforma dedicata de Internet Banking a bancii tale sau achita numerar la sucursala acesteia. Noi iti vom rezerva produsele timp de 48 de ore, timp in care banca prin internediul careia ai platit trebuie sa ne confirme tranzactia.

Daca ai intrebari, ne poti contacta de luni pana vineri, in intervalul 09.00 – 18.00 la nr de telefon 0722584931 sau pe email, la adresa sectiunea CONTACT din meniu.

Spor la shopping!