INFORMATII

DESPRE NOI

ByYOU, este un barand ce apartine SC MONIMAR SRL avand CUI 20404763,  J35/73/2007 cu sediul social in str.Llibertatii, nr. 29, Lugoj, jud. Timis

www.ByYOU.ro este magazin online cu o ampla oferta de produse de marca, haine, imbracaminte office, imbracaminte casual, rochii, fuste, bluze, pantaloni, tricouri, de dama, femei , barbati sau copii, accesorii, incaltaminte sau ceasuri, bijuterii, decoratiuni pentru casa si gradin si servicii pentru evenimente deosebite, bal, nunta, botez.

Ne axam mereu pe satisfactia deplina a Clientilor nostri!

Avantajele achizitionarii produselor noastre:

Comercializam o gama larga de produse la preturi mici si avantajoase.

Scopul nostru e prestarea serviciilor la cel mai inalt nivel, gama larga de produse si Clienti satisfacuti.

Furnizam toate informatiile solicitate despre produse si postam poze cit mai clare si mai calitative pentru a satisface alegerea dumneavoastra.

La achizitionarea produselor in suma de 400 lei transportul este gratuit!

Produsele comercializate de Magazinul BIG Mag pot fi achitate prin urmatoarele metode de plata:

  1. Plata la primirea comenzii – Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre agentul care efectueaza livrarea.
  2. Plata online cu cardul
  3. Plata cu Ordin de Plata – Plata se efectueaza in contul firme RO63BTRL03604202A60958XX, ce apartine SC Monimar SRL

In cazul metodei de plata ” Ordin de plata ” trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte :

Dupa plasarea comenzii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : 0722584931 / 0721153242 in intervalul orar Luni – Vineri : 09.00 – 18.00 pentru detalii suplimentare.

Comanda dumneavoastra va fi procesata si expediata catre dumneavoastra imediat dupa ce primim confirmarea platii din partea bancii .

Ne concentram asupra celor mai rapizi termeni de livrare! 95% comenzi ajung la destinatie in 2 zile prin firmele de curierat cu care colaboram.